Lønafregning

Lønafregning - hjælp til udbetaling af løn

Hvis der er ansatte i din virksomhed skal der udbetales løn

Løn kan udbetales i forskellige intervaller - f.eks. hver 14. dag eller hver måned.

Løn til tiden er ofte en af de vigtigste ting for en virksomhed, både for de ansatte og for ejeren.

Løn regler er meget forskellige fra branche til branche og kan f.eks. være afhængige af en overenskomst, funktionærloven eller andre faktorer. Det kan være svært at holde styr på alle disse regler. Løn skal helst udarbejdes korrekt hver gang og her kan vi være din virksomheds ” løn konsulent ”.

Vi anbefaler at bruge Danløn.

Hvis vi står for udarbejdelse af løn til dine ansatte skal du ikke tænke på hvilket lønsystem du skal bruge. Til den opgave kan du igen bruge os som ” konsulent ”. Løn kan køres i mange forskellige systemer og vi finder sammen ud af hvilket system der er optimalt for din virksomhed.

Til lønudarbejdelse skal vi bruge information om dine medarbejders timeforbrug eller deres faste løn. Vi sender dig en e-mail i god tid, så du ikke glemmer at sende os informationerne. En Lønkørsel kan derfor altid ske til tiden.

Indberetning og afregning af f.eks. A-skat, AMB, ATP, feriepenge m.m. er lige så vigtigt som udbetaling af løn. System opsætning til dette sker direkte i lønsystemet og det sørger vi også for bliver gjort korrekt, så betalingsfristerne overholdes.

Ønsker du og dine medarbejdere løn til tiden?