Kreditorer – dine leverandører

Kreditorer er dine leverandører

Når du har købt varer eller ydelser hos dine kreditorer, sender de en regning til din virksomhed

Det er rart at have overblik over hvem man skylder penge, hvornår de skal betales og hvor mange penge man skylder dem. Det kaldes kreditorstyring.

Vi hjælper dig med at holde styr på hver enkelt kreditor, styring af dette gør, at du får den bedst mulige likviditet i din virksomhed.

Kreditorstyring kan køres på forskellige måder, alt efter din virksomheds behov og størrelse. Vi hjælper dig med at finde den løsning der passer til jer.

Hvis man holder styr på sine kreditorfaktura er der også en større mulighed for at man får betalt regningerne til tiden. Ligesom man selv ønsker betaling fra egne kunder til tiden, så er det også vigtigt at betale dine kreditorer til tiden. Det sender et godt signal og det gør at du undgår at betale irriterende rykkergebyrer og unødvendige renter.

Kreditorstyring giver dig overblik over økonomien i din virksomhed og dermed en bedre likviditet.

Har du brug for at skabe overblik over dine kreditorer og de aftaler, du har med dem?

Kreditorer og debitorer - hvem er hvad?

Kreditor og debitor er begge ord, der optræder, når du har en virksomhed. Det er nemt at forveksle disse ord, og man kan derfor have brug for en definition på dem.

Kreditor

Kreditor køber du varer og ydelser hos, de sender dig en regning, når du har fået leveret materialer eller et stykke arbejde fra deres virksomhed.

Debitor

Debitor køber varer og ydelser hos dig, du sender dem en faktura, når du har leveret varer eller udført et stykke arbejde for dem.