Professionel bogføring

Bogføring hos Balling & Holst

Vi laver en individuel aftale, så du får bogført i det tempo, der passer til dig og din virksomhed

Hvornår har du brug for hjælp til regnskab og bogføring?

Når du starter din egen virksomhed kan du have brug for bogføringshjælp.

Nogen vælger dog at løse opgaverne omkring bogføring og regnskab selv det første stykke tid. En del opdager hurtigt, at det er nemmere at have en struktureret bogholder til at løse opgaverne.

Hvis du vælger at tilknytte Balling & Holst ApS fra starten kan du undgå dobbelt bogholderi, da vi slipper for at skulle starte for fra, når opgaven skal overtages af os.

Du kan derfor fra den første dag din virksomhed eksisterer, koncentrere dig om det du er god til. Du skal derfor have med i dine overvejelser, om ikke det er en god ide at få regnskabshjælp fra starten og på den måde få overblik. Bogholderi behøver ikke være det der fylder i din hverdag.

Men uanset om din virksomhed lige er startet eller har eksisteret i mange år, så skal der være styr på regnskabet.

Et regnskab med overblik kræver at den grundlæggende bogføring af dine bilag løbende har høj prioritet. På den måde har du hele tiden mulighed for at følge med i hvordan det går i din virksomhed.

Hos os er der derfor ansat en professionel bogholder der bliver din virksomheds faste kontaktperson. Det betyder, at du vil opleve både struktureret bogholderi, professionel bogholderi, pligtopfyldende bogholderi og bogholderi med overblik.

Når en pålidelig bogholder bogfører bilag for dig, så har du hele tiden mulighed for at have overblik over den økonomiske situation. Der aftales et interval der passer til din hverdag og din virksomheds behov (f.eks. hver uge, hver 14 dag, hver måned, hvert kvartal).

Hvilket regnskabssystem skal du vælge?

I dag foregår meget af vores arbejde som online bogføring. Hvis du har et ønske om at benytte et bestemt regnskabssystem, så gør vi det. Vi arbejder i forvejen med de fleste regnskabssystemer og det er derfor ikke en begrænsning for os.

En del af vores kunder bruger regnskabssystemet e-conomic. Bogføring, fakturering og andre opgaver løses nemt i systemet. Hvis du selv ønsker at varetage nogle af opgaverne i din virksomhed, f.eks. fakturering, så er det her system en god løsning.

En anden topscorer på listen over valg af regnskabssystemer imellem vores kunder er C5. Bogføring og andre opgaver er her også nemme og overskuelige.

Hele Danmark

Det betyder ikke noget, hvor i landet du bor i forhold til, om vi kan varetage opgaver for din virksomhed omkring dit regnskab.

Uanset om du har brug for en samlet løsning til alle dine ting, eller måske kun har brug for hjælp til din bogføring. Roskilde er hvor vores kontor ligger placeret, og her har du mulighed for at møde os personligt.

Men da en masse regnskabssystemer gør det muligt at arbejde online, så kan vi løse opgaver overalt i landet, uanet hvor din virksomhed ligger. Så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på de opgaver, du ønsker løst. Det har ingen betydning om det er hele regnskabet eller måske bare bogføring. København eller Ålborg, vi giver gerne et uforpligtende tilbud.