Årsregnskab for håndværkere

Årsregnskab for håndværkere

Så er det tid igen: Tid til at aflevere selvangivelsen til SKAT

Hvordan er det nu lige man gør?

Hvordan var det du gjorde sidste år, og er der mon kommet nye regler siden sidst?

De samme plus flere nye spørgsmål melder sig hvert år, og som om det ikke var nok, så skal du måske også betale efterskat – hvor er de penge nu blevet af? Hvorfor skal du betale så meget mere?

Spørgsmålene er mange og frustrationen vokser og vokser.

Vi hjælper med din forskudsopgørelse

Mange håndværkere husker ikke at få tilrettet deres forskudsopgørelse i løbet af året. Det ender derfor ofte med en efterskat når selvangivelsen hvert forår skal udfyldes.

Sådan behøver det ikke at være. Hvis du indgår et samarbejde med os allerede i dag, så skal vi hjælpe dig med din selvangivelse og din forskudsopgørelse her og nu.

Og når det er klaret, så er vi faktisk allerede i gang med at forberede din selvangivelse til næste år – nu med de rigtige tal.

Afregn korrekt skat og undgå overraskelser

Det er faktisk tit sådan, at vores håndværker kunder har en god virksomhed, hvor de tjener gode penge.

Men hvis ikke forskudsopgørelsen er rigtig udfyldt, så ender det meste af overskuddet med at skulle betales til skattefar.

Vi holder øje for dig

Slip for alle bekymringerne og lad os have to øjne på de tal der vedrører din virksomhed. Lad os tage os af at udfylde din forskudsopgørelse og din selvangivelse, så kan du lave det du er bedst til og nyde de penge du tjener.

Vi kan hjælpe med din virksomheds årsregnskab.