Bogholder og revisor i Hørve

Bogholder og revisor i Hørve

Brug for en bogholder?

Slip for besværet ved at holde styr på regnskaberne.

Nogen forsøger at styre deres regnskaber og revision selv, men det kræver ofte meget arbejde, som der sjældent kan være overskud til.

Er du en af dem, som ikke kan overskue at holde styr på moms, revision og årsregnskaber, så er det her, vi kan bidrage som din bogholder i Hørve. 

Med Balling & Holst ApS kan du slippe bekymringerne, frustrationerne og besværet ved at holde styr på regnskaberne.

Som din professionelle bogholder i Hørve hjælper vi dig med at bevare overblikket, så du har mere energi til at passe din virksomhed. 

Vi ved, at der er mange ting at holde styr på med en virksomhed, men med os som din bogholder i Hørve, sørger vi for struktur og overblik, så bogholderiet ikke er det, som optager din hverdag. 

Vi opsætter bilag for dig, så du faste intervaller kan følge med i din økonomi. Intervallet aftales ud fra dine ønsker og behov.

Skal vi være din faste bogholder i Hørve?

Revisor i Hørve

Har du brug for en dygtig revisor i Hørve, så står Balling & Holst ApS til tjeneste. Vi tilbyder forskellige revisionsydelser, som årsregnskaber for håndværkere, årsafslutninger, årsrapportering for enkeltmandsvirksomheder og årsregnskaber for APS-selskaber.

Vi kan både agere som din bogholder og som din revisor i Hørve. Vi giver dig den hjælp, som du har brug for. Vi giver dig hjælp og vejledning til dine regnskaber, så den del af de tunge administrative opgaver ikke skal ligge på dine skuldre

Vi kan bl.a. rådgive om, hvilke regnskabsprogrammer du kan vælge imellem. Alt efter dit regnskabs størrelse og omfang er der forskellige programmer, som passer til rammerne.

Er du i tvivl, om du har brug for en revisor i Hørve, så kontakt os gerne på Telefon 61 31 30 00.