Undgå at lukke virksomhed

undgå at lukke din virksomhed

Det er måske ikke nødvendigt!

Lad os hjælpe dig med at skabe overblik og opsætte muligheder, så du måske kan beholde din virksomhed.

Er dit regnskab blevet uoverskueligt?

Har du modtaget et brev fra SKAT, hvor de oplyser, at de lukker dit CVR nummer på en bestemt dato, så er en af tankerne hos dig sikkert, at du ligeså godt kan lukke din virksomhed.

Vi har mange års erfaring med at få denne form for problemfyldte regnskaber på ret køl og få indberettet det der mangler til den dato der er sat.

Det vil betyde, at du måske ikke behøver at give op og lukke din virksomhed.

Muligheden for at fortsætte med at lave det, du brænder for og det din virksomhed er god til er pludselig indenfor rækkevidde alligevel.

Er du i tidsnød mht tidsfrister?

Har du af en eller anden årsag fået det problem, at indberetningerne til SKAT ikke er blevet ordnet til tiden? Grunden er helt ligegyldig for os.

Om dit regnskab befinder sig i datoorden i mapper eller i et stort rod i en papkasse eller bærepose, det har ingen betydning. Vi har ressourcer og kompetencerne til at løse dine problemer indenfor den tidsramme der eventuelt allerede er fastsat af SKAT.

Selvangivelse, moms, A-skat, AMB m.m.? Er tiden gået og indberetningsfristerne løbet fra dig?

Vi er dem der kan hjælpe dig med at få styr på dit regnskab igen, så du kan begynde at se fremad. Du kan igen få en optimal arbejdsdag og en ordentlig nattesøvn tilbage.

Skulle vi ikke se på mulighederne for at undgå tvangslukning?