Bogholder, regnskab og revisor i Roskilde

Balling & Holst i Roskilde

Afdelingen i Roskilde

Søger du erfaren hjælp til regnskab, revision, bogføring, fakturering, løn, momsafregning, afstemning og lignende i Roskilde, er du kommet til det rette sted.

Balling & Holst ApS’s revisorer og bogholdere befinder sig lokalt i blandt andet Roskilde, og vi ved, at vores lokale kunder sætter pris på, at vi fysisk befinder os tæt på hinanden.

Det betyder også, at du altid er velkommen til at besøge os i Roskilde og tage en snak om det, der er relevant for dig.

Bogholder i Roskilde

Hos Balling & Holst ApS tilbyder vi at varetage alle dine opgaver inden for bogføring og bogholderi, og det vil i sidste ende give dig komplet ro i maven i forhold til, at dit samlede regnskab er i orden.

De er altid velkommen til at besøge din personlige bogholder i Roskilde og tage en snak om det, der er relevant for dig.

Og nu hvor vi er ved det, får du hos os altid tilknyttet én bogholder, der sørger for at løse dine opgaver. Det sikrer dig, at du hos Balling & Holst ApS altid har en person, der har indgående kendskab til din virksomhed, din bogføring og eventuelt dit regnskab.

Bogføring i dit foretrukne regnskabssystem

Fordi vores bogholdere er erfarne i langt de fleste bogføringssystemer, har du også mulighed for at ønske, at vi bruger et bestemt bogføringssystem – så klarer vi det.
 
Hvis du har klaret din bogføring selv indtil nu, og du derfor er vant til at bruge et specifikt system, betyder det, at du slipper for at sætte dig ind i et nyt system, når du vælger at overdrage din bogføring til os.
 
På den måde har du altid selv mulighed for at følge med i din bogføring i det system, du foretrækker – for eksempel e-conomic, C5 eller Billy, hvor sidstnævnte har vundet indpas hos mange i løbet af de sidste år

Hør mere om vores rådgivning tilpasset dig.

Revisor i Roskilde

Som virksomhedsejer har man mange opgaver, der skal klares, så regnskaber kan hurtigt virke som en uoverskuelig pligt.

Balling & Holst ApS hjælper dig gerne med holde orden på din revision i Roskilde, så du får en godt overblik over dine regnskaber.

Samtidig sikrer du dig, at arbejdet udføres korrekt, så du ikke kommer i klemme nogen steder.

Vi holder dig løbende opdateret med udarbejdede bilag, så du ikke er i tvivl om din økonomi. Det giver dig mulighed for at kunne koncentrerer dig om andre opgaver, du synes er mere interessante.

Book et møde med os

Har du brug for en professionel og erfaren revisor i Roskilde, er du velkommen til at booke møde med os. 

Vi tager også gerne en snak, hvis du er i tvivl, om du har brug for en revisor.

Befinder du dig langt fra Roskilde?

Intet problem. Uanset hvor du befinder dig i landet, er vi klar til at hjælpe dig med din bogføring og dit regnskab. Du kontakter os blot – så tager vi en uforpligtende dialog om dine ønsker.