Priser på regnskab og bogholderi

Priser på regnskab og bogholderi

Vi laver en individuel aftale, så du får bogført i det tempo, der passer til dig og din virksomhed

Eksempel 1

Eksempelvis er der enkeltmandsvirksomheden, hvor kunden afleverer sine bilag og vi laver alt! (bogføring, afstemning, momsregnskab, fakturering, årsregnskab, selvangivelse). Opgaverne løses på vores kontor.

Eksempel 2

Andre enkeltmandsvirksomheder varetager selv faktureringen, imens vi laver ”resten”. Opgaverne løses på vores kontor.

Eksempel 3

En anden af kunde har 15 ansatte og her varetager vi alle deres administrative opgaver (bogføring, betaling af regninger, afstemning af debitorer / kreditorer / diverse konti, tilbudsskrivning, løn, klargøring af årsregnskab til revisor m.m.). Opgaverne løses på kundens kontor.

Hvad er prisen for din virksomhed?

Fast pris

Der er penge at spare hos og der regnes en individuel pris ud til dit behov, og den ligger fast. Det vil sige, der kommer ikke ekstra udgifter udover det aftalte – du kan altså regne med en fast pris hele tiden – til de opgaver der løses for dig.

Timepris

Du kan også vælge en løsning hvor din pris er baseret på de timer vi bruger på de opgaver vi har aftalt vi skal lave for dig. Den måde at udregne prisen på kan selvfølgelig varierer fra måned til måned eller fra kvartal til kvartal.

Priserne varierer alt efter hvilke opgaver din virksomhed vælger at vi skal løse for dig, uanset hvilken prismodel du vælger til din virksomhed.

Som du kan se er vi en virksomhed der er repræsenteret bredt hvad angår kunder, derudover er der mulighed for at få NETOP den løsning der passer til DIN virksomhed – der er med andre ord penge at spare hos os, uanset hvilke branche din virksomhed repræsenterer!

Kontakt Balling & Holst ApS og få et uforpligtende tilbud på, hvad der kan gøres for NETOP din virksomhed!